FOTOTECA

De vendes antifeixistes amb el company NéstorEn el cementiri vell de Girona.A favor dels esclaus del franquisme que van construir les carreteres del Pirineu de Navarra, homenatge anual a l'Alto de Igal. El Joan sempre amb la seva Ikurriña.


En els actes i les manis per la llibertat del poble palestí, altra de les seves lluites contra la injustícia i l'opresió que va viure amb molta passió.Homenatge a la Lina Òdena en els jardins que porten el seu nom amb el company Álvaro.


5 anys de lluita a Sant Jaume demanant veritat, justícia i reparació i l'anul·lació dels judicis del franquisme per a totes les víctimes del feixisme espanyol.  5 anys de lluita pels drets humans, per la memòria antifeixista contra la impunitat de l'estat espanyol, denunciant el nacionalcatolicisme criminal i la transició traïció. Recollint signatures de suport a la querella argentina i informant a tothom que s'apropa a la Mesa de com estem en el punt actual i trobant-nos amb l'estupefacció i la indignació de gent d'arreu del món.

5 años de lucha en Sant Jaume pidiendo verdad, justicia y reparación y la anulación de los juicios del franquismo para todas las víctimas del fascismo español. 5 años de lucha por los derechos humanos, por la memoria antifascista contra la impunidad del estado español, denunciando el nacionalcatolicismo criminal y la transición traición. Recogiendo firmas de apoyo a la querella argentina e informando a todos los que se acercan a la Mesa de como estamos en el punto actual y encontrándonos con la estupefacción y la indignación de gente de todo el mundo.

En l'homenatge anual a les vícitmes del franquisme assassinades al Camp de la Bota a Barcelona en el Fossar de la Pedrera de Montjuïc.


En les manis contra el neoliberalisme.


Amb els amics.


En els homenatges anuals al setembre a Txiki en el lloc del seu afusellament a Collserola.

En la maternitat de ElnaSopar republicàTots tenim un passatI vam ser  molt jovesaventurers


dansaires


i fins i tot nens petits
No hay comentarios:

Publicar un comentario